Jaktcamp: Introjakt hare og rype i Øystre Slidre statsallmenning

Øystre Slidre JFF, NJFF-Oppland og Øystre Slidre Fjellstyre inviterer ungdom og førstegangsjegere til jaktcamp (du må ikke være jeger for å delta).  Ungdom og førstegangsjegere blir prioritert ved fulltegning. Campene er åpne for andre så langt det er ledige plasser. Arrangør sørger for erfarne instruktører og hunder.

Deltakeravgiften er kr 400 for deltakere under 26 år eller som fyller 26 i løpet av kalenderåret, kr 800 for andre. Prisen gjelder medlemmer av NJFF, dobbel pris for ikke medlemmer.

Påmeldingsfrist og frist innbetaling av deltakeravgift er 18. september. Bindende påmelding, avmelding etter 18. september fører til refusjon av halv deltakeravgift. NB: Begrensa antall plasser. Deltakere må sende inn kopi (bilde) av betalt jegeravgiftskort.

Deltakeravgift betales til: NJFF-Oppland, Vormstuguvegen 40, 2624 Lillehammer. Til konto nr: 2000.07.61363 Merk betaling "Introjakt Øystre Slidre".

Oppmøte ved Buatjednbue  fredag kveld (fra kl 19.00), avslutning søndag ettermiddag (kl 16.00). Overnatting skjer i Buatjednbue (5 stk) og i lavvo / telt. Ta med sovepose, liggeunderlag og personlig utstyr for en helg ute på fjellet. Vind og vanntette fjellklær, lue, votter, stillongs, ullgenser, ekstra varm jakke, sokkeskift, kniv, kopp, tallerken, bestikk og hodelykt. Gode sko for å gå i fjellet.

Arrangør stiller med brødmat til frokost og niste lørdag og søndag. I tillegg en enkel middag på lørdag kveld. Mat og drikke utover dette må deltakerne ta med selv.

Påmelding / informasjon

Tor Taraldsrud, 481 90 145 - tor.taraldsrud@naturkonsult.no

Anne Frugård